Choď na obsah Choď na menu

De wegwedstrijd voor mannen op de Olympische Spelen van Parijs in 2024 staat op het punt te beginnen

De Ronde van Tsjechië is ten einde. In de vierde etappe van de wedstrijd won Alaphilippe, die het Quick-Step Floors wielerkleding droeg, het kampioenschap van deze etappe. En de renner Hills, die het UAE Team Emirates fietskleding droeg, won het algemeen kampioenschap van deze wedstrijd.

De Ronde van Tsjechië is het laatste professionele wielrenevenement op hoog niveau voor mannen vóór de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Alaphilippe en Hills van het Quick-Step-team vertegenwoordigen respectievelijk het Franse team en het Zwitserse team in de wegwedstrijd voor mannen op de Olympische Spelen deze zaterdag. Op het slagveld van de Ronde van Tsjechië won Hills het kampioenschap op de top van de berg in de tweede etappe, waarmee hij de basis legde voor de algehele score en Alaphilippe uiteindelijk versloeg. Op het slagveld van de Olympische Spelen in Parijs zullen uitstekende renners van over de hele wereld zich verzamelen in Parijs, en de uitslag is nog onbekend.

De Olympische Spelen van Parijs in 2024 zijn de sporthal ter wereld. De beste atleten van over de hele wereld zullen hun meest voortreffelijke vaardigheden inzetten voor de glorie van hun nationale teams. Welke geweldige renner wint dit jaar de kostbare Olympische gouden medaille voor zijn nationale team in de wegwedstrijd voor mannen?